Ce este programul FRESH FITNESS FOOD?

Programul FFF (FRESH FITNESS FOOD) este dezvoltat timp de 2 ani pe baza practicii de zi cu zi a membrilor ce fac parte din acest program dar nu numai. Acest program are ca rădăcini personalizarea meniului pentru fiecare membru al comunității însă el se bazează și pe introducerea activitatii sportive cât și cea privind recuperarea medicală.

De ce să alegeți serviciul FFF?

Serviciul este foarte simplu de înțeles. Trebuie doar să mă contactați iar de aici viața d-voastra se va schimba în bine. De aceea sunteți aici pentru îmbunătățirea calității vieții, prevenția cât și dorința de a simți beneficiile 100% corecte și sănătoase ale programului! Programul vă scutește de timpul pierdut la cumpărături, timpul pierdut în a descoperi rețeta cea mai bună pentru ceea ce doriți să gătiți, pierderea timpului la cumpărături, risipa de energie, stres, curățenia de după,cât și de timpul pierdut in sală deoarece nu există un plan,o viziune și un program bine stabilit în conformitate cu nevoile corpului și starea psihică.

Este simplu, noi vom găti pentru tine, vom realiza programul de nutriție gândit în cel mai mic detaliu, mai ales din punct de vedere al macronutrienților, vom alege alimentele în funcție (daca este cazul)de anumite probleme de sănătate sau disfuncții ale organismului. Vom personaliza un program de antrenament în sala de fitness ,online prin aplicație sau vă pot oferi oportunitatea de a avea antrenor personal cu experiență vastă! Nu exista niciun astfel de program în Romania care să fie adaptat cât mai mult pentru fiecare membru al comunității FFF(FRESH FITNESS FOOD) ,astfel rezultate vor apărea garantat, dovada sunt clienții deja membrii.

Valoare și misiune

A MANCA BINE TREBUIE SĂ FIE UȘOR.

Iată chestia: oricine poate face mâncare. (Ok, aproape oricine.) Dar nu suntem oricine și cu siguranță nu facem doar mâncare. Suntem un grup de nutriționiști, bucătari, fanatici ai mâncării și oameni pasionați care creează mâncăruri nutritive echilibrate din punct de vedere nutrițional, pline de proteine, macro perfecte, fără junkuri, complet pregătite, care nu doar te satură, ci îți hrănesc. potențial — potențial de a vă zdruncina întâlnirile, de a vă zdrobi obiectivele de antrenament sau de a realiza ceva ce nu credeați că este posibil. Cum? Pentru că a mânca hrana potrivită îți oferă fondul de ten potrivit, așa că ești gata să ieși acolo și să o urmezi, indiferent care ar fi „aceasta”. De la Keto la Paleo la Vegan și multe altele, facem fiecare rețetă în bucătăria noastră și o livrăm în a ta, ceea ce face ca atingerea potențialului tău să fie la fel de ușor ca apăsarea unui buton – cuptorul cu microunde.

Hrănindu-vă potențialul

Mâncarea potrivită îți oferă puterea, energia și concentrarea pentru a obține orice vrei să faci și cine vrei să fii. De aceea, nu facem alimente care doar te umple, facem alimente pentru a-ți hrăni potențialul. Mâncărurile noastre preparate de bucătarul bucătar sunt echilibrate, bogate în proteine și nutritive, astfel încât fiecare mușcătură pe care o luați este complet optimizată pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă controla întâlnirile, a vă zdrobi antrenamentul sau a realiza lucruri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile..

CONTACTEAZĂ-NE
Trimiteți-ne un e-mail sau sunati dacă aveți întrebări

e-mail: contact@freshfitnessfood.ro
telefon: 0733237732

Hai sa ne cunoastem

Instagram

Facebook

plata stripe

Fresh Fitness Food 2020 – 2022.