alin-grosu-fitness-trainer
“Pentru a vă asigura o sănătate bună: mâncați ușor, respirați adânc, trăiți moderat, cultivați veselia și mențineți interesul pentru viață”.

Grosu Alin | Fondator Fresh Fitness Food | Expert Nutritionist si Antrenor Personal

Despre mine

Cum am ajuns aici?

Alin-Grosu-Concurs

Pas cu pas

Ei bine, pas cu pas. Din copilărie am fost atras de sport astfel am început de la o vârstă frageda activitatile sportive. Am început în secția de box, după 4 ani de box am descoperit că îmi place rugby, acolo unde am reușit performanta de a face parte din lotul României la junior și lotul selecționatei București pentru turnee internaționale, de asemenea am reușit cu echipa de club să câștigam trofeul de campioni national … După multe accidentări am fost nevoit să renunț la sportul pe care l-am iubit și îl iubesc foarte mult însă nu am dorit să renunț la viața sportivă astfel încât am reușit să obțin bursa pentru studii în United Kingdom. Mi-am continuat studiile la cel mai înalt nivel, am continuat în a mă antrena cât mai mult și mai intens pentru următorul vis, acela de a concura ca sportiv profesionist în bodybuilding. Timp de 2 ani am continuat studiile în medicina sportivă, nutritivă, recuperare medicală și masajul sportiv terapeutic, toate acestea având la baza crearea unui sistem complex de cunoștințe vaste și calificări în domeniul pe care îl plac cel mai mult.

Perfomanta

După 2 ani am reușit să obțin toate diplomele și calificările în studiile aferente de asemenea am reușit să mă calific în top 5 United Kingdom categoria bodybuilding. De aici a început călătoria mea în ceea ce eu numesc acum stilul meu de viață. În România am participat la următoarea competiție, de această dată la nivel international , acolo unde am reușit performanța de urca pe podium locul II internațional. Odată cu acest lucru am început proiectul pe care eu îl numesc FFF(Fresh Fitness Food) acest concept a devenit cunoscut prima dată în sala unde eu antrenam oameni pentru performanțe sportive, stil de viață sănătos, schimbare de viață din sedentarism în una activă și sănătoasă sau chiar recuperare medicală. Însă programul FFF( Fresh Fitness Food) nu s-a oprit aici , am înțeles nevoia clientului, am înțeles că timpul lui este limitat și problemele cu care clientul se confruntă. Am încercat să găsesc un sistem prin care să vin în ajutorul oamenilor pentru a avea un rezultat mult mai bun, oferind clientului un stil de viață sănătos din punct de vedere al alimentației doar că de data aceasta să nu mai fie în format electronic ci pur și simplu un livrator să îi aducă acel meniu zilnic personalizat conform nevoilor lui astfel să reușim împreună să își atingă scopul într-un mod cât mai facil. Zilnic cercetez piața, noutați științifice cât și nevoia clientului pentru a-i oferi ceea ce el are nevoie și în același timp să nu avem parte de eșec. Trăim într-o perioadă în care stresul este prezent constant în viețile noastre, orice deficiențe ale nutrienților determina slăbirea organismului și pierderea echilibrului. Menținerea unui stil de viață sănătos pe parcursul vieții este vital pentru dezvoltarea creierului. Utilizarea alimentelor de calitate permite corpului să creeze elementele de bază necesare unui creier sănătos. Fără aceste componente, dezvoltarea mentală va fi probabil frânată.

Calificari

Hai sa ne cunoastem

Instagram

Facebook

plata stripe

Fresh Fitness Food 2020 – 2022.