Nutritie si Fitness

Va prezentam pachetul NUTRITIE PERSONALIZATA SI FITNESS, in care va livram meniul zilnic timp de 20 zile dar va invitam si la antrenamentele de grup

Programe Fitness

Vă oferă programe de antrenament zilnice pentru toate grupele musculare principale.

WoW Gym

Clase

Alin  oferă diferite tipuri de cursuri de aerobic. Fiecare clasă este concepută pentru un anumit nivel de experiență și predată de un instructor certificat cu o zonă de specialitate legată de clasa lor particulară.

WoW Gym

Clase Aerobic

Aerobicul este o formă de exercițiu fizic care combină exercițiul aerobic ritmic cu rutine de întindere și antrenament de forță, cu scopul de a îmbunătăți toate elementele de fitness . O viata mai sanatoasa.

WoW Gym

Antrenamente Grup

Antrenamentul de grup este solutia daca esti in cautare de miscare, socializare si distractie! Cred ca stii despre ce este vorba: grupurile de persoane pline de energie, motivatie, voie buna si dorinta !

Antrenor

Antrenori Certificati Fitness Si Nutritional

Alin Grosu

Mișcarea este esențială pentru sănătate, iar exercițiile aerobice sunt cele mai eficiente și ușor de practicat.Poți face acest sport atât afară, cât și la sală sau chiar la tine acasă, după cum dorești.

“Pentru a vă asigura o sănătate bună: mâncați ușor, respirați adânc, trăiți moderat, cultivați veselia și mențineți interesul pentru viață”.

Grosu Alin
Fondator Fresh Fitness Food
Expert Nutritionist si Antrenor Pesonal

cumpara meniu
Alegi meniul care ti se potriveste si incepi o aventura spre un stile de viata sanatos si echilibrat.
calendar

Alegi Data in care sa vina si intervalul orar.

mananca sanatos

Rezultate se vor vedea in cel mai scurt timp

Hai sa ne cunoastem

Instagram

Facebook

plata stripe

Fresh Fitness Food 2020 – 2022.