Politica de confidentialitate

Protec╚Ťia datelor tale personale este foarte important─â pentru noi, sens ├«n care am adoptat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale. Te asigur─âm c─â am emis politici interne cu privire la prelucrarea datelor tale personale de c─âtre angaja╚Ťii ╚Öi colabora-torii no╚Ötri. Trebuie s─â re╚Ťii c─â cu cat furnizezi mai pu╚Ťine informa╚Ťii, cu at├ót ai mai mult controlul asupra datelor cu caracter personal. De exemplu, dac─â dore╚Öti s─â navighezi anonim ╚Öi nu dore╚Öti ca ╚Öi comportamentul t─âu s─â fie testat independent de noi ╚Öi de furnizorii de servicii, trebuie s─â efec-tuezi set─ârile corespunz─âtoare ├«n browserul t─âu. Po╚Ťi naviga, de exemplu, ├«n modul ÔÇťincognitoÔÇŁ cu Google Chrome sau ├«n modul ÔÇťprivatÔÇŁ cu Firefox.

Te inform─âm c─â prin acceptarea politicii de confiden╚Ťialitate, e╚Öti de acord cu colectarea, prelu-crarea ╚Öi utilizarea datelor cu caracter personal de c─âtre Fresh Fitness Food distribution S.R.L., lu├ónd ├«n considerare legea privind protec╚Ťia datelor/Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor (GDPR) ╚Öi urm─âtorii termeni ╚Öi condi╚Ťii.

Operatorul ├«nseamn─â persoana juridic─â care, singur sau ├«mpreun─â cu alte entit─â╚Ťi, stabile┼čte scopurile ┼či mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

Numele Societ─â╚Ťii: Fresh Fitness Food distribution S.R.L.

Adresa societ─â╚Ťii: Bucure╚Öti

Pute╚Ťi contacta responsabilul nostru pentru protec╚Ťia datelor cu caracter personal la : Freshfitnessfoodro@gmail.com

Tu ai controlul datelor tale personale, motiv pentru care, ai dreptul s─â refuzi colectarea, prelu-crarea sau utilizarea datelor dvs. personale de c─âtre Fresh Fitness Food  ├«n conformitate cu legea privind protec╚Ťia datelor, o dat─â ce nu vei mai fi clientul nostru. Este necesar doar s─â trimi╚Ťi un e-mail de refuz, la adresa mai sus men╚Ťionat─â. Acest lucru va conduce automat la ├«ncetarea comunic─ârilor din partea noastr─â.

! Trebuie s─â re╚Ťii faptul c─â, prin refuzul t─âu., este posibil ca utilizarea site-ului web s─â nu mai fie posibil─â din motive tehnice.

Drepturile tale:

Ai dreptul de a primi informa╚Ťii clare cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am p─âstrat, ├«n mod gratuit.

Legea, îti conferă următoarele drepturi:

ÔÇó Dreptul de acces ÔÇô Dreptul de a cunoa╚Öte datele colectate ╚Öi modul ├«n care sunt procesate;

ÔÇó Dreptul la rectificare ÔÇô Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dac─â nu este actualizat;

ÔÇó Dreptul de ╚Ötergere ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ ÔÇô Dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor cu ca-racter personal;

ÔÇó Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii ÔÇô Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal;

ÔÇó Dreptul la portabilitatea datelor ÔÇô Dreptul de a transfera date cu caracter personal ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ┼či care poate fi citit automat;

ÔÇó Dreptul la opozi╚Ťie ÔÇô Dreptul de a se retrage de la consim╚Ť─âm├óntul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal

ÔÇó Dreptul de a depune o pl├óngere la autoritatea de supraveghere ÔÇô Dreptul de a depune o pl├óngere ├«mpotriva Fresh Fitness Food la autoritatea de supraveghere.

Autoritatea de supraveghere responsabil─â pentru Fresh Fitness Food  este:

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211+40.318.059.212

Pentru a ├«╚Ťi exercita drepturile ca persoan─â vizat─â, te rug─âm s─â nu ezita╚Ťi s─â ne contactezi ├«n baza informa╚Ťiilor de contact furnizate mai sus.

Ce date colectăm, când, de ce și cum colectăm datele tale?

Fresh Fitness Food colecteaz─â, proceseaz─â, stocheaz─â ╚Öi dezv─âluie diferite date cu caracter personal pentru a ├«╚Ťi putea livra serviciile comandate. Am detaliat mai jos ├«n ce scopuri ╚Öi ├«n ce circumstan╚Ťe dezv─âluim datele tale altor persoane.

Datele personale sunt informa╚Ťii din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana ta, cum ar fi numele ╚Öi prenumele, adresa, num─ârul de telefon, datele despre loca╚Ťie ╚Öi adresa de e-mail.

Pentru a fi transparen╚Ťi ╚Öi a te face s─â ├«n╚Ťelegi ├«ntr-un mod clar ╚Öi u╚Öor cum func╚Ťioneaz─â ╚Öi cum se aplic─â aceste noi prevederi, vom folosi formularul din tabel.

Deoarece exist─â tipuri diferite de date, le-am grupat ├«n categorii dup─â cum consider─âm c─â in-forma╚Ťiile sunt mai u╚Öor de ├«n╚Ťeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când:

1. vizita╚Ťi site-ul freshfitnessfood.ro

În momentul în care accesezi site-ul nostru, dar fără să fii autentificat, adică nu comanzi, Fresh Fitness Food colectează următoarele date cu caracter personal:

Informa╚Ťii despre dispozitiv:

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare ╚Öi versiunea corespunz─âtoare sau alte identificatoare ale dispozitivului 

Date de conexiune: 

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Aceste informa╚Ťii sunt colectate pentru a afi╚Öa site-ul web vizitat. Pentru a ne asigura c─â respect─âm principiul de minimizare a datelor cu caracter personal, Fresh Fitness Food  se limiteaz─â ├«n a colecta doar datele care sunt absolut necesare.

2. vizita╚Ťi site-ul freshfitnessfood.ro , v─â ├«registra╚Ťi ╚Öi comanda╚Ťi

Toate datele colectate sunt strict legate de scopuri bine definite. 

Pentru a profita de toate beneficiile pe care le oferim, dup─â ├«nregistrare vei primi din partea noastr─â un e-mail de confirmare, precum ╚Öi inform─âri ╚Öi chestionare ulterioare. Fresh Fitness Food va colecta toate datele necesare proces─ârii comenzilor, c├ómpuri ce sunt marcate ca fiind obligatorii. F─âr─â aceste informa╚Ťii nu putem procesa comenzile tale. Toate celelalte informa╚Ťii care nu sunt indicate ca ╚Öi c├ómpuri obligatorii sunt op╚Ťionale. Dac─â ne furnizezi aceste date cu caracter personal, ├«n mod voluntar ne vei ajuta s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim serviciile.

Date de acces:

Utilizator, ID-Utilizator, Parol─â

Informa╚Ťii despre cont (necesare pentru serviciile de livrare):

Numele, prenumele, societatea (op╚Ťional), adresa, num─ârul de telefon ╚Öi / sau adresa de e-mail.

Informa╚Ťii despre modalitatea de plat─â:

Numerar, card bancar, sau transfer bancar.

Informa╚Ťii despre dispozitiv:

ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului.

Date de comunicare:

Comentariile, evalu─ârile sau feedback-ul, datele de comunicare (de exemplu, comunicarea prin e-mail). 

Date de conexiune: 

Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Informa╚Ťii despre comenzi:

Istoricul comenzilor.

Alte informa╚Ťii:

Datele pe care le primim ├«n mod voluntar ├«n timp ce utilizezi site-ul sau alte activit─â╚Ťi conexe, dar ╚Öi din alte surse, cum ar fi mass-media social─â sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme ÔÇô Facebook, Instagram, youtube).

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum te-am informat, colectăm datele tale. personale numai atunci când este necesar, în scop legal și contractual.

În ce scop colectăm datele tale cu caracter personal?

Rela╚Ťia cu departamentul de clien╚Ťi: Atunci c├ónd contactezi Serviciul Clien╚Ťi pentru a ob╚Ťine informa╚Ťii sau pentru a face o reclama╚Ťie, stoc─âm informa╚Ťiile pe care ni le furnizezi. De exemplu, motivul pentru care ne-ai contactat, care comanda nu v-a mul╚Ťumit sau dac─â la livrare ai sesizat neconcordan╚Ťe sau produse lips─â. ├Än func╚Ťie de motivul pentru care ne-ai contactat, datele per-sonale pot varia. 

Fresh Fitness Food  ├«╚Öi dore╚Öte s─â fii un client mul╚Ťumit ╚Öi astfel datele personale pe care ni le furnizezi cu ocazia transmiterii unui e-mail sau prin intermediul convorborii telefonice, sunt stocate ╚Öi ├«nregistrate pe server-ul nostru intern.

Categorii de date cu caracter personal:

Date despre cont, date de acces, date de comunicare, alte informa╚Ťii.

Baz─â legal─â:

Aceste informa╚Ťii sunt necesare pentru a ne ├«ndeplini obliga╚Ťiile legate de comand─â dvs. ╚Öi pentru a v─â livra produsele alimentare (├«ndeplinirea contractului). Fresh Fitness Food este interesat─â ├«n a ├«╚Ťi oferi cea mai bun─â experien╚Ť─â (interes legitim).

Rela╚Ťia privind procesul de primire livrare comand─â:

O dat─â ce comanda este confirmat─â, aceasta este pregatit─â ╚Öi ├«n programul stabilit va fi livrat─â de c─âtre livratorii Fresh Fitness Food , care sunt propri angaja╚Ťi sau colaboratori ╚Öi care au acces la datele tale cu caracter personal.

Categorii de date cu caracter personal:

Detalii privind comanda, nume și prenume, adresa de livrare și număr de telefon.

Baz─â legal─â:

Pentru a ├«╚Ťi trimite comanda avem nevoie de datele tale cu carater personal (├«ndeplinirea contractului).

Paz─â ╚Öi protec╚Ťie cibernetic─â

Fresh Fitness Food  ╚Öi-a propus s─â i╚Ťi ofere cele mai bune servicii. Nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca tine. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie s─â colect─âm date cu caracter personal care ne ajut─â s─â identific─âm poten╚Ťialii atacatori ╚Öi astfel s─â prevenim riscurile. De asemenea, salv─âm faptul c─â te-am informat despre politica de confiden╚Ťialitate. ├Än acest scop, men╚Ťion─âm ├«n cont c─â ai primit informa╚Ťiile corespunz─âtoare ╚Öi c─â politica de confiden╚Ťialitate a fost pus─â la dispozi╚Ťia ta.

Categorii de date cu caracter personal:

Date de conectare

Accesa╚Ťi datele

Baz─â legal─â:

Suntem obliga╚Ťi din punct de vedere legal s─â ├«╚Ťi protej─âm datele ├«n mod corespunz─âtor (respec-tarea obliga╚Ťiilor legale) iar protejarea societ─â╚Ťii este ├«n interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioar─â bazat─â pe interesul nostru legitim

Pe l├óng─â scopurile ╚Öi bazele juridice men╚Ťionate mai sus, proces─âm ╚Öi datele tale cu caracter personal din a╚Öa-numitul interes legitim. Un interes legitim este ├«n special prelucrarea datelor cu caracter personal ├«ntr-un grup de societ─â╚Ťi, procese de securitate a re╚Ťelelor ╚Öi a informa╚Ťiilor sau activit─â╚Ťi de marketing direct. Folosim datele tale personale pentru a ne urm─âri interesele legitime, cu condi╚Ťia ca drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile tale s─â nu prevaleze.

  • Interes legitim ├«n scop de publicitate: a╚Öa cum a procedat ╚Öi ├«n trecut, Fresh Fitness Food  va continua s─â ├«╚Ťi trimit─â e-mailuri pentru a ├«╚Ťi oferi reduceri ╚Öi promo╚Ťii, chestionare pentru a efectua sondaje de opinie ╚Öi studii de pia╚Ť─â ├«n vederea ├«mbun─ât─â╚Ťirii serviciilor. Ai dreptul s─â refuzi prelucarea ulterioar─â a datelor ├«n scopuri publicitare cu ocazia fiec─ârui e-mail, sens ├«n care te rug─âm s─â ├«l contactezi pe responsabilul nos-tru pentru protec╚Ťia datelor la adresa de e-mail men╚Ťionat─â mai sus.

  • marketing prin e-mail: Fresh Fitness Food va selecta inform─ârile ├«n scop de marketing, astfel c─â la tine vor ajunge doar acele inform─âri care se potrivesc cu preferin╚Ťele tale. Ai dreptul s─â refuzi prelucarea ulterioar─â a datelor ├«n scopuri publicitare cu ocazia fiec─ârui e-mail, sens ├«n care te rug─âm s─â ├«l contactezi pe responsabilul nostru pentru protec╚Ťia datelor la adresa de e-mail men╚Ťionat─â mai sus.

  • date de m─âsurare: Pentru a ne ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile ╚Öi pentru a ne optimiza reclamele, vom co-lecta diferite date de m─âsurare.

Cesiune ╚Öi achizi╚Ťie, fuziune ╚Öi achizi╚Ťie, schimbare asocia╚Ťi: Te inform─âm c─â ├«n situa╚Ťia ├«n care va avea loc o cesiune, fuziune urmat─â de o achizi╚Ťie total─â sau par╚Ťial─â a p─ârtilor sociate, Fresh Fitness Food  va dezv─âlui informa╚Ťiile tale cu caracter personal socit─â╚Ťii respective. Fresh Fitness Food, se va asigura c─â orice ter╚Ť care va achizi╚Ťiona total sau par╚Ťial societatea, va respecte reglement─ârile legale privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal.

Alte informa╚Ťii: datele pe care le furnizezi ├«n mod voluntar atunci c├ónd utilizezi site-ul nostru web, dar ╚Öi informa╚Ťii din alte surse, cum ar fi mass-media social─â sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme), vor fi colectate ╚Öi prelucrate ├«mpreun─â cu datele solicitate de noi.

Când ștergem datele tale?

├Än general, ╚Ötergem datele dup─â ce scopul a fost ├«ndeplinit. Diferite reguli de ╚Ötergere se aplic─â ├«n func╚Ťie de scopul proces─ârii. Datele colectate sunt marcate cu o regul─â de ╚Ötergere. C├ónd perioada de p─âstrare este ├«ndeplinit─â, datele stocate vor fi ╚Öterse ├«n consecin╚Ť─â.

Fresh Fitness Food  va ╚Öterge datele tale personale oric├ónd dore╚Öti ╚Öi imediat dup─â ce ne-ai notificat sau dup─â 2 (doi) ani de la ├«ndeplinirea scopului. Dac─â contul t─âu va fi inactiv timp de 2 (doi) ani, Fresh Fitness Food  va ╚Öterge ╚Öi contul. ├Änainte de aceasta, vei primi o notificare separat─â de la adresa no-astr─â, pe adresa de e-mail ├«nregistrat─â ├«n contul t─âu de utilizator.

Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă de zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri.

Prin urmare, ├«n ciuda solicit─ârii de ╚Ötergere a datelor tale, este posibil s─â mai stoc─âm unele date stocate datorit─â reglement─ârilor legale. ├Än acest caz, vom restric╚Ťiona datele de la prelucrarea ulterioar─â.

Cui dezv─âluim datele tale?

Fresh Fitness Food  nu furnizeaz─â datele tale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a ac-tivit─â╚Ťii noastre, ob╚Ťinem serviciile furnizorilor selecta╚Ťi ╚Öi le oferim un acces limitat ╚Öi strict moni-torizat la unele dintre datele noastre. ├Änainte de a transmite datele personale c─âtre aceste societ─â╚Ťi partenere pentru a le procesa ├«n numele nostru, ne asigur─âm c─â ace╚Ötia respect─â cerin╚Ťele legale de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal ╚Öi c─â pot demonstreze nivelul de protec╚Ťie al datelor cu dovezi corespunz─âtoare.

Informa╚Ťii despre cookie-urile prezente pe site freshfitnessfood.ro

Defini╚Ťia cookie-urilor ╚Öi a cookie-urilor pe care le folosim

Pentru a face vizita atractiv─â pe site-ul nostru ╚Öi pentru a permite utilizarea anumitor func╚Ťii, folosim a╚Öa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fi╚Öiere text mici stocate pe dis-pozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt ╚Öterse dup─â terminarea sesiunii de browser, adic─â dup─â ├«nchiderea browserului dvs. (a╚Öa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dis-pozitivul t─âu r─âm├ón alte cookie-uri care ne permit nou─â sau colaboratorului nostru s─â recunoasc─â browser-ul dvs. la urm─âtoarea vizit─â (cookie persistent). Po╚Ťi seta browser-ul dvs. astfel ├«nc├ót s─â fi╚Ťi informat ├«n leg─âtur─â cu setarea cookie-urilor ╚Öi po╚Ťi decide ├«n mod individual acceptarea acestora sau s─â exclude╚Ťi acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau ├«n general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita func╚Ťionalitatea site-ului nostru.

Ce categorii de module cookie exist─â?

Strict necesare cookies necesare pentru a vizita site-ul, pentru a putea utiliza functiile acestuia. F─âr─â aceste cookie-uri, func╚Ťionalitatea nu poate fi garantat─â, cum ar fi ac╚Ťiunile efectuate ├«n timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar ╚Öi atunci c├ónd navighezi pe paginile site-ului. Cookie-urile func╚Ťionale permit unui site/aplica╚Ťie s─â salveze informa╚Ťiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selec╚Ťia limbii sau loca╚Ťia ├«n care te aflii) ╚Öi s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colecteaz─â informa╚Ťii anonime ╚Öi nu ├«╚Ťi pot urm─âri mi╚Öc─ârile pe alte site-uri web.

Cookie-urile de performan╚Ť─â colecteaz─â informa╚Ťii despre utilizarea unui site/aplica╚Ťie ÔÇô de exemplu, paginile pe care un vizitator le viziteaz─â cel mai des ╚Öi dac─â prime╚Öte mesaje de eroare de pe o pagin─â. Aceste module cookie nu stocheaz─â informa╚Ťii care permit identificarea utilizatorului. Informa╚Ťiile colectate sunt agregate ╚Öi anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťa unui site/aplica╚Ťie ╚Öi, prin urmare, pentru experien╚Ťa utilizatorului. Cookie-uri ├«n scopuri de marketing sunt utilizate pentru a redirec╚Ťiona reclame relevante pentru utilizator ╚Öi adaptate la interesele sale. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita frecven╚Ťa unui anun╚Ť ╚Öi a m─âsura eficacitatea campaniilor publicitare. Acestea ├«nregistreaz─â dac─â a╚Ťi vizitat un site/aplica╚Ťie sau nu. Aceste informa╚Ťii pot fi distribuite unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi (de exemplu, agen╚Ťi de publicitate). ├Ämbun─ât─â╚Ťirea cookie-urilor de direc╚Ťionare ╚Öi de publicitate sunt adesea legate de func╚Ťionalit─â╚Ťile site-urilor ter╚Ťe.

Refuzarea utiliz─ârii cookie-urilor

Dac─â nu dori╚Ťi ca Fresh Fitness Food s─â colecteze ╚Öi s─â analizeze informa╚Ťii despre vizita ta, po╚Ťi s─â faci acest lucru ├«n orice moment pentru viitor (opt-out). Dac─â dore╚Öti s─â refuzi, te rug─âm s─â ne con-tactezi conform informa╚Ťiile de contact men╚Ťionate mai sus.

Pentru implementarea tehnic─â a acestei contradic╚Ťii, ├«n browserul t─âu va fi setat un cookie de oprire. Acest modul cookie este destinat exclusiv scopului de a i╚Ťi cartografia opozi╚Ťia. Din motive tehnice, un modul cookie de renun╚Ťare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dac─â ╚Ötergi cookie-urile sau utilizezi un alt browser sau dispozitiv, va trebui s─â renun╚Ťi din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi

Google AdWords

Ca ╚Öi client AdWords, folosim urm─ârirea conversiilor Google. Acesta este un serviciu de analiz─â furnizat de Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; ÔÇťGoogleÔÇŁ). Dac─â accesezi site-ul nostru prin intermediul unui anun╚Ť Google, Google Adwords va seta un cookie pe dispozitiv (ÔÇťcookie de conversieÔÇŁ ÔÇô cookie de performan╚Ť─â). Acest cookie va expira dup─â 30 de zile. Nu este pentru identificarea personal─â. Dac─â cookie-ul nu a expirat atunci c├ónd vizitezi anumite pagini, noi ╚Öi Google putem recunoa╚Öte c─â cineva a dat clic pe anun╚Ť ╚Öi a fost redirec╚Ťionat c─âtre site-ul nostru. Fiecare agent de publicitate prime╚Öte un cookie diferit. Prin urmare, modulele cookie nu pot fi urm─ârite pe site-urile web ale agen╚Ťilor de publicitate. Informa╚Ťiile colectate prin cookie-ul de conversie sunt utilizate pentru a genera statistici de conversie pentru clien╚Ťii AdWords care au optat pentru urm─ârirea conversiilor. Agen╚Ťii de publici-tate vor vedea num─ârul total de utilizatori care au f─âcut clic pe anun╚Ťul lor ╚Öi au fost redirec╚Ťiona╚Ťi c─âtre o pagin─â de etichet─â de urm─ârire a conversiilor. Cu toate acestea, ele nu primesc nicio in-forma╚Ťie care ar putea identifica personal utilizatorii. Dac─â nu dore╚Öti s─â participa╚Ťi la procesul de urm─ârire, po╚Ťi, de asemenea, renun╚Ťa la setarea unui modul cookie ÔÇô de exemplu, prin setarea browserului t─âu, care ├«n general dezactiveaz─â cookie-urile automate. De asemenea, po╚Ťi dezac-tiva modulele cookie pentru urm─ârirea conversiilor, set├ónd browserul t─âu s─â blocheze modulele cookie din domeniul ÔÇťgoogleadservices.comÔÇť.

Dreptul de modificare

Fresh Fitness Food ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica aceast─â declara╚Ťie de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal ├«n conformitate cu dispozi╚Ťiile legale. ├Än situa╚Ťia ├«n care legisla╚Ťia ├«n vigoare va suferi modific─âri, te vom informa cu prioritate.