Termeni si conditii

Fresh Fitness Food– este denumirea comerciala a S.C. Fresh Fitness Food Distribution S.R.L , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti Sectorul 6, intrarea Liniei, nr 3-4, etaj 4, ap 108, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/688/2021, cod unic de inregistrare fiscala 43574872. 

Vanzator – Fresh Fitness Food

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Fresh Fitness Food  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Fresh Fitness Food si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

  

Site – domeniul www.freshfitnessfood.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut 

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva, venita sub forma scrisa prin e-mail sau social media si/sau verbal prin telefon.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Fresh Fitness Food Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

 

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

  

2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind termenul de valabilitate oferit de catre compania de productie partenera Fresh Fitness Food.

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate Fresh Fitness Food isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Fresh Fitness Food . In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Fresh Fitness Food, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. Fresh Fitness Food poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Fresh Fitness Food are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.5. In cazul unor modificari a programului de primire al comenzilor, Beneficiarul se obliga sa anunte, la numarul de telefon de pe site, inainte cu cel putin 48 de ore, toate modificarile dorite. 

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.8. Dupa achizitionarea unui  Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor si Serviciilor

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Fresh Fitness Food, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Fresh Fitness Food , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Fresh Fitness Food asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Fresh Fitness Food. 

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Fresh Fitness Food si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Fresh Fitness Food cu referire la acel Continut.

  

5.4. In cazul in care Fresh Fitness Food confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Fresh Fitness Food  pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.5. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Fresh Fitness Food si/sau al angajatului/prepusului Fresh Fitness Food care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Fresh Fitness Food isi rezerva dreptul de a nu fi responsabila pentru informatiile furnizate in mod incorect.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Fresh Fitness Food, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.6. Clientul care a optat pentru achiziționarea unui abonament saptămânal/lunar/anual și a achitat anticipat contravaloarea acestuia, nu poate solicita rambursarea/ returnarea abonamentului cu excepția situațiilor medicale cu dovadă primită de la medic sau în cazul în care intervin situații de forță majoră și sau caz fortuit. În cazul unor situații neprevazute, care pot afecta livrarea normală a abonamentului și nu au legatură cu unul dintre cazurile menționate anticipat, clientul poate contacta departamentul de Customer Care, la adresa de e-mail Freshfitnessfoodro@gmail.com cu cel putin 24 ore inainte de livrare și poate solicita întreruperea și prelungirea abonamentului, însa nu poate solicita rambursarea contravalorii acestuia.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

7.1.2. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.3. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.4. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

8. CONFIDENTIALITATE 

8.1. Fresh Fitness Food  va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.  Fresh Fitness Food nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

8.4. Prin inscrierea in baza de date a Fresh Fitness Food , Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri aiFresh Fitness Food : furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care Fresh Fitness Food poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.

9. PUBLICITATE

9.1. Newsletterele Fresh Fitness Food sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Fresh Fitness Food . Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

9.2.1. prin contactarea Fresh Fitness Food  in acest sens.

9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

9.4. Promotiile efectuate de Fresh Fitness Food  cad sub incidenta legii OG. Nr 99/2000 si acestea pot suferi modificari in functie de campaniile de marketing implementate

10. FACTURARE – PLATA 

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.freshfitnessfood.roinclud T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Fresh Fitness Food , precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Fresh Fitness Food , putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Fresh Fitness Food in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: Freshfitnessfoodro@gmail.com

   

10.8 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Fresh Fitness Food si nici nu vor fi stocate de catre de  Fresh Fitness Food sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este Banca Transilvania S.A. societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania, numarul din registrul comertului J12/4155/1993 si codul unic de inregistrare RO 50 22 670

10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale). 

11.  LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat, printr-un partener tert, door-to-door catre Cumparator.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.

11.4. Pentru comenzile din zilele de Sambata si Duminica se vor livra doar in ziua de vineri 

** Clientul isi asuma responsabilitatea deplina pentru introducerea informatiilor de livrare corecte.

** In cazul unui abonament sau unei comenzi de peste doua zile, clientul are posibilitatea de a selecta butonul de weekend prin accesarea lui. Neslectarea acestei optiuni trage dupa sine livrarea doar in timpul saptamanii a perioadei selectate.

12. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre Fresh Fitness Food beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Fresh Fitness Food, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15. INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

15.1. Inscrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “Review-uri”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

15.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

15.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–    sa foloseasca limba romana sau engleza. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

–    sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site astfel: orice Intrebare va fi transmisa prin e-mail la adresa Freshfitnessfoodro@gmail.com sau pe conturile de social media ale Fresh Fitness Food. 

–    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit  produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact,informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre  Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

–     sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

15.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli :

–    fisierele incarcate  vor contine imagini si/sau videoclipuri  care se refera  la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

–    fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti,  limbaj licentios  sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;

–    fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

–    fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

15.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

15.6. In cazul in care  Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta imenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile “Intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “Review-uri”.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat,

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Fresh Fitness Food  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

16.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

16.3. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

16.4. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa intrarea Liniei 2-4, in S.C. Fresh Fitness Food S.R.L., , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

16.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Intrarea liniei, 2-4, sector 6, etaj 4, ap 108, Bucuresti, in atentia S.C. Fresh Fitness Food S.R.L va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

16.5.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

16.5.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

16.5.3 notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

16.6. De asemenea, Fresh Fitness Food  poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurător. 

16.7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

17. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Fresh Fitness Food si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Acesti termeni si conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului web Fresh Fitness Food, gazduit la  https://freshfitnessfood.ro.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Accesand acest site web, presupunem ca acceptati aceste termene si conditii. Nu continuati sa utilizati freshfitnessfood.ro daca nu sunteti de acord sa acceptati toti termenii si conditiile mentionate pe aceasta pagina.

Cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele aratate în formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Media

Imaginile de pe siteul web sunt proprietate personala sau dupa caz, imagini folosite gratuit de pe unsplash.com. (nanxi-wei-e7bvrQIRQG8-unsplash (1), sharon-pittaway-KUZnfk-2DSQ-unsplash (2), natalie-rhea-riggs-vZUTCqLYR7g-unsplash (3), markus-spiske-vyHo3nnk8G8-unsplash (4), max-gotts-LZGHO7ShUOY-unsplash (5)).

Formularul de contact

Cookie-uri

Daca lasi un comentariu pe siteul nostru, poti opta pentru salvarea in cookie-uri a numelui, adresei de email. Acestea sunt pentru confortul tau, astfel nu mai trebuie sa le completezi din nou cand lasi un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Licenta

Cu exceptia cazului in care se prevede altfel, Fresh Fitness Food si / sau autorizatorii sai detin drepturile de proprietate intelectuala pentru toate materialele de pe freshfitnessfood.ro. Toate drepturile de proprietate intelectuala sunt rezervate.

Trebuie sa nu:

 • Republicati materialul din freshfitnessfood.ro fara a mentiona sursa

 • Vindeti, inchiriati sau sub-licentiati material de pe freshfitnessfood.ro

 • Reproduceti, duplicati sau copiati materialului din freshfitnessfood.ro

 • Redistribuiti continutul de pe freshfitnessfood.ro fara a mentiona sursa

Prezentul acord isi produce efectele incepand cu data curenta.

Partile acestui site ofera posibilitatea utilizatorilor de a posta si de a schimba opinii si informatii in anumite zone ale site-ului. Fresh Fitness Food nu filtreaza, editeaza, publica sau nu modereaza comentarii pe site-ul web.

Dvs. garantati si certificati ca:

 • Aveti dreptul de a trimite comentarii pe site-ul nostru prin formularul de contact si aveti toate licentele si acordurile necesare pentru a face acest lucru;

 • Comentariile nu incalca niciun drept de proprietate intelectuala, inclusiv, fara limitare, drepturile de autor, brevetul sau marca comerciala a niciunei terte parti;

 • Comentariile nu contin niciun material defaimator, calomnios, ofensator, indecent sau ilegal si nu sunt o incalcare a vietii private;

 • Comentariile nu vor fi folosite pentru a solicita sau promova afaceri sau activitati personalizate sau comerciale sau pentru a desfasura activitati ilegale;

 • Prin prezenta, acordati Fresh Fitness Food o licenta neexclusiva pentru a utiliza, reproduce, edita si autoriza altii sa utilizeze, sa reproduca si sa editeze oricare dintre Comentariile dvs. sub orice forma, format sau media.

Hyperlink-uri catre continutul nostru

Urmatoarele organizatii se pot conecta la site-ul nostru web fara aprobarea scrisa prealabila:

 • Agentii guvernamentale;

 • Motoare de cautare;

 • Organizatii de stiri;

 • Distribuitorii de directoare online se pot conecta la site-ul nostru Web in acelasi mod in care se leaga catre site-urile altor companii listate;

 • Intreprinderi acreditate la nivelul intregului sistem, cu exceptia solicitarii organizatiilor non-profit, a centrelor comerciale de caritate si a grupurilor de strangere de fonduri de caritate care nu pot face legatura cu site-ul nostru web.

Aceste organizatii se pot conecta la pagina noastra de pornire, la publicatii sau la alte informatii ale site-ului Web, atat timp cat link-ul: (a) nu este in niciun fel inselator; (b) nu implica in mod fals sponsorizarea, aprobarea sau aprobarea partii care leaga si produsele si / sau serviciile acesteia; si (c) se incadreaza in contextul site-ului partii care face legatura.

Putem lua in considerare si sa aprobam alte solicitari de link-uri de la urmatoarele tipuri de organizatii:

 • surse de informare pentru consumatori si / sau de afaceri cunoscute;

 • asociatii sau alte grupuri reprezentand organizatii de caritate;

 • distribuitori de directoare online;

 • portaluri de internet;

 • firme de contabilitate, avocatura si consultanta;

 • institutii de invatamant si asociatii comerciale.

Vom aproba cererile de legaturi de la aceste organizatii daca decidem ca: (a) legatura nu ar influenta in mod defavorabil imaginea noastra sau a companiile noastre acreditate; (b) organizatia nu are materiale negative referitoare la noi sau la companiile noastre acreditate; (c) beneficiul oferit de vizibilitatea hyperlinkului compenseaza absenta Fresh Fitness Food; și (d) legatura este in contextul resurselor de informatii generale.

Daca sunteti una dintre organizatiile enumerate la punctul de mai sus si sunteti interesat sa faceti legatura cu site-ul nostru, trebuie sa ne informati trimitand un e-mail catre Fresh Fitness Food. Va rugam sa includeti numele, numele organizatiei dvs., informatiile de contact, precum si adresa URL a site-ului dvs., o lista a adreselor URL de la care intentionati sa va conectati la site-ul nostru web si o lista a adreselor URL de pe site-ul nostru catre care doriti legatura. Timpul de asteptare obisnuit este de 2-3 saptamani pentru un raspuns.

Organizatiile aprobate pot face legaturi catre site-ul nostru web, astfel:

 • Prin utilizarea numelui nostru corporativ; sau

 • Prin utilizarea unui localizator de resurse uniform care este legat de; sau

 • Prin utilizarea oricarei alte descrieri a site-ului nostru Web, pastrand sensul in contextul si formatul continutului de pe site-ul partii care face legătura.

 • Nici o utilizare a logo-ului Fresh Fitness Food sau a altor lucrari de arta nu va fi permisa in absenta unui acord de licenta pentru marca Fresh Fitness Food.

iFrames

Fara aprobare prealabila si permisiunea scrisa, nu puteți crea iframes in jurul paginilor noastre web care sa modifice in niciun fel prezentarea vizuala sau aspectul site-ului nostru web.

Raspunderea de continut

Nu vom fi responsabili pentru niciun continut care apare pe site-ul dvs. Web. Sunteti de acord sa ne protejati si sa ne aparati impotriva tuturor revendicrilor care apar pe site-ul dvs. Web. Nicio legatura (link) nu trebuie sa apara pe niciun site web care sa poata fi interpretat ca fiind defaimator, obscen sau penal sau care incalca sau pledeaza pentru incalcarea oricaror drepturi ale unei terte parti.

Rezervarea drepturilor

Ne rezervam dreptul de a solicita sa eliminati toate legaturile sau orice link special catre site-ul nostru Web. Sunteti de acord sa eliminati imediat toate linkurile catre site-ul nostru web la cerere. De asemenea, ne rezervam dreptul de a schimba acesti termeni si conditii si politica de conectare prin hyperlinkuri in orice moment. Prin conectarea continua la site-ul nostru web, sunteti de acord sa fiti obligati ai sa urmati acesti termeni si conditii de utilizare a hyperlinkurilor.

Eliminarea linkurilor de pe site-ul nostru web

Daca gasiti vreun link pe site-ul nostru care este ofensator din orice motiv, sunteți liber sa ne contactati si sa ne informati in orice moment. Vom avea in vedere cererile de eliminare a legaturilor, dar nu suntem obligati sa le inlaturam sau sa va raspundem in mod direct.

Nu ne asiguram ca informatiile de pe acest site sunt corecte, nu garantăm finalitatea sau exactitatea acestora; nici nu promitem sa ne asiguram ca site-ul web ramane disponibil sau ca materialele de pe site-ul acestora sunt pastrate la zi.

Act de exonerare

In masura maxima permisa de legea aplicabila, excludem toate reprezentarile, garantiile si conditiile referitoare la site-ul nostru web si utilizarea acestui site. Nimic din aceasta exonerare nu va:

 • limita sau exclude raspunderea noastra pentru deces sau vatamare corporala;

 • limita sau exclude raspunderea noastra sau a ta pentru frauda sau reprezentare frauduloasa;

 • limita orice datorie sau a ta in orice mod care nu este permis in conformitate cu legea aplicabila; sau exclude oricare din datoriile noastre sau ale dvs. care nu pot fi excluse in conformitate cu legislatia în vigoare.

Limitarile si interdictiile de raspundere stabilite in aceasta sectiune si in alte parti ale acestei renuntari: (a) sunt supuse alineatului precedent; si (b) guverneaza toate datoriile care decurg din exonerare de raspundere legala, inclusiv obligatiile care decurg din contract, sub formă de infractiuni si pentru incalcarea obligatiei legale.

Atata timp cat site-ul web si informatiile si serviciile de pe site-ul web sunt furnizate gratuit, nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daune de orice natura.

 

ALERGENI

PRODUSELE NOASTRE POT CONTINE ALERGENI SAU URME DE ALERGENI
LEGISLATIE – Conform Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20 martie 2000 – în conformitate cu cerinţele Regulamentului UE 1169/2011.
Alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe : Cereale care contin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate; crustacee si produse derivate; oua si produse derivate; peste si produse derivate; arahide si produse derivate; soia si produse derivate; lapte și produse derivate (inclusiv lactoză); fructe cu coajă, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) și produse derivate; telina și produse derivate; mustar și produse derivate; semințe de susan și produse derivate; Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru; lupin și produse derivate; moluște și produse derivate.

DISCLAIMER
Ne rezervăm dreptul de a schimba anumite ingrediente, în funcție de disponibilitatea materiei prime. Pozele sunt cu titlu de prezentare, preparatele fiind ambalate și livrate în caserole

Hai sa ne cunoastem

Instagram

Facebook

plata stripe

Fresh Fitness Food 2020 – 2022.